5 NAČELA USPJEHA – 3. DIO

Iskoristi današnji dan tako da živiš ovih pet načela uspjeha i vidjet ćeš kako će se tvoj život nakon nekog vremena potpuno promijeniti. Iako su ovo samo misli, one će postati pokretači tvojih djela, tvoja djela će se pretvoriti u pozitivne navike, a tvoje navike izgradit će novi karakter. Taj karakter će biti tvoja nova sudbina, budućnost koju si sam sagradio. Ne čekaj, živi puni život već danas.

 

  1. Jedini siguran način na koji ćeš uspjeti jest služiti više i bolje no što se od tebe očekuje, bez obzira na to kakvu zadaću možda imaš. Ovu naviku njeguju svi uspješni ljudi od samih početaka.
  2. Živite dan po dan i obavljajte posao po posao. A zatim produžite prema onome što dolazi poslije. To ima smisla. Ne pokušavajte živjeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas. Uspješan je čovjek koji se naučio živjeti samo u sadašnjosti, ali se uvijek kreće prema onome što dolazi poslije.
  3. Karakter se ne može razviti kroz lakoću i mir. Jedino kroz iskušenja i patnju se duša može ojačati, vizija pojasniti, ambicija inspirirati i uspjeh postići.
  4. Za uspjeh svakog uistinu velikog čovjeka obično je zaslužna neka dobra knjiga.
  5. Ciljevi su snovi s akcijom.

Prijatelj vašeg uspjeha