5 razloga zašto se uvijek možete nadati

Svaki dan donosi nešto novo

U životu svaki dan treba ostaviti mjesta za nešto novo i neočekivano, bez obzira koliko nam život bio isplaniran i isprogramiran. Pus­tolovina koja se zove budućnost nikada neće doći na red ako ste neprestano vezani tisućama lanaca za prošlost. Na vam je da ih se oslobodite.

Imate smisao koji vas pokreće

Želite li voljeti i biti voljeni, želite li stvarati, želite li ostaviti trag u svijetu, učiniti ovaj svijet boljim, završiti studij, pokrenuti biznis, pomoći svom djetetu da odraste, ili bilo što drugo. To može biti dovoljan razlog zbog kojeg ste na svijetu. No, morate nešto imati. To je smisao koji vas pokreće.

Slobodni ste krojiti svoju budućnost

Niste uvjetovani samo svojim genima i utjecajem sredine već imate moć slobode, beskrajnu moć oblikovanja svoga života po vlas­titim parametrima. Kada otkrijete tu moć preuzimanja slobode vaš život će se početi mijenjati, preobražavati.

Imate mogućnost ostvariti velike ciljeve

Nikada se nemojte zadovoljavati postavljanjem malih ciljeva. Postavljanje velikih ciljeva izazov je koji će vas natjerati da počnete unaprijed razmišljati o svom životu u mnogo većim perspketivama. Vidjet ćete ko­liko život može biti lijep i uživat ćete u njemu.

Vaše mogućnosti su neograničene

Granice mogućnosti svakog čovjeka nalaze se njegovoj gla­vi! Vi stoga postavljanjem ili ne postavljanjem cilja određujete svoju budućnost. Ako vjerujte da nešto možete učiniti – vjerovat­no ćete to i učiniti.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha