Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda učinite ove stvari!

Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda nađite osobu kojoj je teško i proboravite neko vrijeme s njom.

Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda se prestanite žaliti na nevolje koje imate i počnite zahvaljivati za sve dobre stvari u vašem životu. Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda pokažite ljudima da se mogu osloniti na vas, da nećete izdati njihovo povjerenje i potkopati njihove nade.

Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda srušite zidove koje ste sazidali oko sebe, jer oni ne donose dobro ni vama ni drugima. Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda ustanite i shvatite koliko ste važni jer mnoge stvari za koje mislite da ne možete napraviti možete ih napraviti bolje od mnogih drugih i čemu onda samopodcjenjivanje, čemu zabadanje glave u pijesak kada su velike mogućnosti u vašim rukama.

Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda nađite nekoga je na rubu snaga i zagrlite ga, ništa vas ne košta a time dajete neizmjerno mnogo. Vaša moć raste u vašoj odluci da nekome uputite lijepu riječ, osmijeh, poljubac, pohvalu jer svi ćemo se mi ubrzo rastati a ono što ćemo pamtiti jesu osjećaji koje smo osjećali jedni pokraj drugih. Nitko vas neće pitati za diplomu, zaposlenje, imovinsko stanje, ili neke druge stvari.

Ako želite nešto lijepo učiniti ovom svijetu onda recite ljudima koje volite da ih volite, onima koji su vas povrijedili oprostite, a od onih koji vam idu na živce odmaknite se. Ostaviti ćete iza sebe bolji svijet kada nađete više vremena za one koje volite i ono što volite, a sve ostalo stavite na strane. Vaš je život vaše vrijeme a na vama je odluka što ćete s njime učiniti, učiniti ono da nakon svega ne žalite vi a niti drugi već da sve to ostane u lijepom sjećanju.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha