BOJA ODJEĆE KOJU NOSITE OTKRIVA VAŠ KARAKTER

Crvena garantira uspjeh

Crveni komadi odjeće su najbolji izbor kada želite privući pažnju.  Ova nijansa odjeće je odličan izbor u danima kada ste umorni jer potiče dobro raspoloženje. Međutim, ukoliko imate neki sastanak, izbjegavajte odjeću crvene boje jer ćete ostaviti dojam agresivne osobe.

Plava otkriva pouzdanu osobu

Kada želite pokazati autoritet, obucite tamno plavo odijelo jer ćete ostaviti dojam osobe koja sve drži pod kontrolom. Ako želite istaknuti da ste pouzdana osobe, odaberite svjetlije nijanse plave boje.

Zelena je neupadljiva

Ukoliko u svom ormaru nemate crno ili plavo odijelo, kao zamjena poslužiti će vam odjeća u tamno zelenoj nijansi. Kada prikupljate određena sredstva za neku akciju, izbjegavajte zeleno jer je nedavno provedeno istraživanje pokazalo da ljudi ne obraćaju dovoljno pažnje na sugovornike u toj nijansi.

Ljubičasta ističe individualnost

Želite li privući pažnju na radnom mjestu, obucite nešto ljubičasto. Ovo je odlična boja za večernje izlaske jer je odlična alternativa crnoj. Ljubičasta otkriva odgovornu i staloženu osobu.

Bijela otkriva urednu osobu

Bijela odlično stoji osobama svjetlijih očiju naročito ako je kombinirana s bojom pijeska ili sivom. Doduše, odjeća bijele boje je idealna i za večernje izlaske, ali samo kada je riječ o kvalitetnom materijalu.
Ukoliko imate pjegice, izbjegavajte odjeću bijele boje.

Žuta potiče dobro raspoloženje

Uopće nemojte posumnjati da u žutoj odjeći nećete biti u centru pažnje, a trebali bi ju nositi u danima kada ste izuzetno lošeg raspoloženja. Žutu odjeću izbjegavajte na poslovnim sastancima jer ćete ostaviti dojam neodgovorne i neozbiljne osobe.

Crna je uvijek in

Crna odjeća je savršen izbor za poslovne sastanke, no idealna je i za večernje izlaske. Nije važno o kavom je materijalu riječ jer i nekvalitetna crna odjeća djeluju elegantno. Crnu izbjegavajte ako radite s djecom ili starijim osobama.

Izvor: www.nacional.hr

Prijatelj vašeg uspjeha