Bruce Lipton: Misli su energija i imaju moć kreacije

Nedavna dostignuća znanstvenika Bruce Liptona na području ćelijske biologije najavljuju važan evolucijski preokret. Skoro 50 godina smo se držali iluzije kako su zdravlje i sudbina isprogramirani u našim genima, koncept koji se naziva genetski determinizam.

Iako je kolektivna svijest prožeta vjerovanjem kako je naš karakter genetski predodređen, javlja se novo radikalno shvaćanje na području znanosti. Stanični biolozi sada razumiju kako okolina – vanjski univerzum i naša unutrašnja fiziologija, te još bitnije, naša percepcija okoline, direktno kontroliraju aktivnost naših gena.

“Misli (NE RAZMIŠLJANJA) su energija, one su STVARNE i imaju MOĆ.”

“Ako je sadržaj vaših misli da možete imati novac, ma kako vam trenutna situacija govori suprotno – vi ćete ga imati, jer je najmoćnija moć misli.”

Nemojte sumnjati u to što naređujete svom umu i tijelu!

Ako su ti misli slabe i jadne i život će ti takav biti!

Odbaci stare navike, dogme, uvjerenja koja te ograničavaju da se ostvariš u svoj svojoj punini, uzmi svoj život u svoje ruke i počni gospodariti njime.

Tebe vode u tvom životu tvoja uvjerenja i uvjerenja o svijetu u kojem živiš, izdigni se iznad svega toga i počni stvarati prvo novog sebe, pa onda novi i bolji svijet oko sebe.

Kaži sebi za početak “Ja sam predodređen da budem bogat i da pomažem siromašne, da im otvorim oči te im ojača um i oni shvate da svojim mislima mogu kreirati svoje sposobnosti i mogućnosti”

Izvor: http://altertv.org/

Prijatelj vašeg uspjeha