Ima dana kada će ti se život činiti kao neka bajka a ima dana kada nikoga nećeš željeti vidjeti!

Nisu svi dani u životu isti, ima dana kada će ti se život činiti kao neka bajka a ima dana kada nikoga nećeš željeti vidjeti, bit ćeš sit svega a ponajviše sebe. I to je život.

Nemoj zbog tih dana pomisliti da život nema smisla. Ti dani postoje da pogledaš na život iz drugog kuta, da obratiš pažnju na ljude koji imaju manje od tebe, da shvatiš koliko si u onim danima kada ti sve ide od ruke blagoslovljen a ne znaš zahvaliti za sve to što primaš.

Nisu svi dani u životu isti, postoje dani u kojima se živi, a postoje dani u kojima se samo prebiru sjećanja. Neki su dani tu da se malo vratiš u prošlost i pogledaš što si naučio od života, ali ne zadržavaj se puno na njima jer prošlost samo treba biti odskočna daska koja će te usmjeriti na budućnost koja je pred tobom a ne vrijeme u kojem ćeš ispravljati pogreške jer će te uništiti ta nemoguća misija.

Nisu svi dani u životu isti, ima dana kada ćeš izgubiti dio sebe jer ćeš se odreći neke svoje vrijednosti samo da se udovoljiš ljudima čije ti mišljenje mnogo ne znači a ima dana kada ćeš dobiti mnogo lijepih osjećaja od svojih bližnjih. Ima dana kada ćeš napustiti sigurnu luku i tražiti neko novo gnjezdo a onda susrevši se sa poteškoćama pitati zašto uopće igraš na nesigurno pa ćeš se vratiti na sve ono što je bilo.

Postoje dani koji će ti otvoriti oči i srce i shvatit ćeš da u odnosima nije sve onako kako je izgledalo. Pitat ćeš se kako su mogle proći godine zabluda da vjeruješ u nešto što nije imalo nikakvog temelja. Što god se dogodilo nemoj se predati, nemoj odustati od sebe, već gledaj u novi dan sa stavom zahvalnosti. Samo tako ćeš razumjeti njegovu vrijednost, samo tako će ti biti otvorena vrata novih mogućnosti i novoga života.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha