Danas je dan da odlučite da li je sazrelo vrijeme za ove stvari u vašem životu!

Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da već jednom budemo slobodni od onoga što nam drugi  govore da moramo učiniti i da počnemo misliti svojom glavom.

Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da napravimo promjenu koliko god ona bila bolna, jer ništa nije tako bolno i mučno kao ostati na poziciji na kojoj ne pripadaš, vrijeme da počnemo gledati na ono što nam je ostalo, a ne na ono što smo izgubili, vrijeme da se sjetimo svih onih koji su uz nas ostali onda kada nitko drugi nije.

Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da budemo u društvu onih koji znaju koliko vrijedimo, a ostalima poželimo sretan put, vrijeme je da počnemo gledati dobro u svemu jer nam tada ono samo dolazi u susret. Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da zaboravimo sve ono što nas je povrijedilo ali da nikada ne zaboravimo što nas je to naučilo, vrijeme da pronađemo hrabrosti da živimo život kakav želimo a ne da se neprestano zatvaramo u svoje mišje rupe.

Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da prestanemo očajnički pokušavati tražiti da budemo voljeni već se samo prepustimo životu i glasu svoga srca a onda gledamo kako ljubav sama dolazi. Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da dopustimo sebi da nam svaki dan bude bitan, a ne samo onaj koji bismo mi htjeli, vrijeme da prihvatimo promjene koje nam život šalje i da se prestanemo grčevito držati za ljude i odnose kojih više nema i čije je vrijeme prošlost.

Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme da uništimo obmane koje su naš um i emocije držali uvijek u nekim lancima zbog kojih smo mislili da ne zaslužujemo bolji život, da nismo sposobni ostvariti svoje snove i da je svijet oko nas grozno mjesto. Svaki dan je početak nove zbilje u kojem možemo napraviti te promjene ali je vjerojatno lakše ništa ne činiti i žaliti se na život. Danas je dan da odlučimo da li je sazrelo vrijeme za ove stvari u našem životu.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha