Dođe čovjeku jednom tako da se pokrije nekom dekom i da ne postoji za nikoga neko vrijeme!

Dođe čovjeku jednom tako da se pokrije nekom dekom i da neko vrijeme ni o čemu ništa ne zna.

Dogodi se tako kada se mnoge rane otvore i zatvore stotinu puta na dan, pa se pita jesu li rane zacijelile ili nisu. Dođe čovjeku tako pogotovo onome koji je svima pokušavao biti sve i koji je na svoju kičmu natovario brojne terete drugih ljudi misleći da im pomaže, a zapravo im je činio medvjeđu uslugu jer su jedino oni mogli nositi taj teret do svoga cilja.

Dođe čovjeku jednom tako da se pokrije nekom dekom pripremi si neki čaj i uzme u ruke neku knjigu. Dogodi se to čovjeku koji je navikao da ga nitko ne sluša i da ga nitko ni za što ne pita. Dogodi se to čovjeku koji je premalo bio sam i koji se pod svaku cijenu trpao u društvo koje ga nije primalo i prihvaćalo samo zato da ne ostane sam sa svojim mislima i osjećajima misleći da je to najveća tragedija koja mu se može dogoditi a zapravo bi mu to bio jedini spas.

Dođe čovjeku jednom tako da se pokrije nekom dekom i da ne postoji za nikoga neko vrijeme. Dogodi se to nakon previše loših dana, nakon mnogo negativnih riječi da mu se više teško izboriti sa zdravom slikom o sebi, dogodi se to kada srastu stare rane a onda zaboravi tko mu ih je zadao i ponovno se vrati u to društvo. Shvati tada da je krajnje vrijeme da uskoči u neki vlak i pobjegne daleko od svih i pronađe malo svoga mira.

Dođe čovjeku jednom tako da se makne od svih i svakoga i pusti svoju dušu da napokon diše bez ikakvih pritisaka i potreba da se s nekim uspoređuje. Da ponovno smogne snage koju je izgubio u brojnim nepotrebnim bitkama te da ponovno ustane i krene ispočetka. Dođe čovjeku jednom tako da ima život kakav zaslužuje a ne onakav kakav mu drugi serviraju, da ima jednom konce života u svojim rukama i da napokon može reći da je slobodan čovjek.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha
 • CHRISTIAN CALVIN

  Zdravo,
  Moje ime je Christian Calvin
  Prije svega, pohvaljujem osjećaj sigurnosti, jer me ovdje varao online prije nego što me prijatelj koji je dobio zajam povezao s e-poštom: (oliviadaniel93@gmail.com)

  Nakon što sam poslala kopiju moje osobne iskaznice i detalja o mojem računu, moj je kredit odobren, bio je nevjerojatan, pomislio sam da će biti isti kao i drugi, koji su uzeli moj novac i nikad više nisu čuli za njih, primio sam svoj kredit za oko sat vremena kasnije, “DA” pozvao sam moju banku da je na moj račun bio polog.

  Oni su pravi, sve što trebate učiniti jest slijediti upute i postupak prijave
  Društvo je dobro društvo, pomogle su mi kad sam imala potrebu za novcem, zato svjedočim o njihovim dobrim djelima .. molim vas kad konačno dobijete svoj zajam pobrinite se da obavijestite ljude o dobrom radu ove tvrtke , tako da neće pasti žrtvom u ruke lažnih i bezbožnih ljudi, koji se nazivaju korporativnim zajmodavcima, a oni samo obmanjuju i povećavaju bolove u ljudima.