Imaj hrabrosti priznati svoje osjećaje pa će sve doći na svoje!

Imaj hrabrosti priznati svoje osjećaje pa će sve doći na svoje.

Nemoj da te netko sili onim što moraš misliti i osjećati, bez obzira o kakvim se mislima i osjećajima radi. Ako ti je teško, priznaj da ti je teško i da se ne možeš siliti nekom lažnom pozitivnošću i nabijati sebi kompleks da nisi onakav kakav trebaš biti. Ako nisi zadovoljan ljudima kojima si okružen, ne smješkaj se lažno stavljajući masku na lice, jer sve ono lažno prije ili kasnije dođe na naplatu.

Imaj hrabrosti priznati svoje osjećaje pa će sve doći na svoje. Kada priznaš sebi sva svoja razočaranja shvatit ćeš da si pogriješio postavivši velika očekivanja. Kada priznaš sebi da nemaš puno pravih i iskrenih prijatelja shvatit ćeš da nisi dobro otovorio oči i odmjerio ljude koji su ulazili u tvoj život. Kada priznaš sebi da je malo onih koji te iskreno vole, počet ćeš svoj život drugačije promatrati, od sebe više očekivati a od drugih manje.

Imaj hrabrosti priznati svoje osjećaje pa će sve doći na svoje. Imaj hrabrosti priznati da si se ustao na lijevu nogu i da ti svaki dan ne može biti najbolji, imaju hrabrosti dopustiti sebi pogreške, a ne se praviti nepogrešiv i napraviti još veću štetu. Imaj hrabrosti zaplakati jer će to očistiti sav onaj loši talog koji se nagomilao u dubini tvoje duše, one misli kojima si oblijepio svu svoju nutrinu, osloboditi one emocije kojima si zarobljen.

Imaj hrabrosti priznati svoje osjećaje pa će sve doći na svoje.  Imaj hrabrosti priznati da si čovjek koji griješi i tako ćeš razumjeti druge koji su isto takvi, tako se nećeš praviti kao neki nedodirljivi spomenik. Imaj hrabrosti kazati drugima da si slab, ranjiv, umoran, potreban mira, žedan pažnje i nježnosti jer samo tako ćeš moći krenuti naprijed, izaći iz svoje noći na svjetlo dana i shvatiti da je sve to samo prirodni dio života.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha