Kada izgubite kontrolu nad životom sjetite se ovih stvari!

Imate priliku ponovno pronaći sebe kojeg ste izgubili jureći za pogrešnim stvarima.

Ne možete više slijediti svoj život jer ste previše toga u njega stavili. I važnog i nevažnost, i onog što vas ispunjava i onog što vas prazni. Napravili ste zalogaj koji ne možete prožvakati. I sada se mučite i tražite načina pohvatati sve konce i postaviti stvari na njihovo mjesto, a stvar je zapravo vrlo jednostavna, pronađite prvo sebe, zavirite u sebe a onda će se sve ono što ste započeli riješiti samo od sebe.

Kaos u koji upadate samo je upozorenje da ne upadnete u mnogo gore stvari.

Kada se oko vas događaju stvari koje vas plaše, oduzimaju vam mir i kada vam se čini da ništa od toga nema smisla možda je to zapravo blaga verzija onoga što vas može stići ako ne promijenite svoj pravac. Pogledajte oko sebe i vidjet ćete što sve ljudi proživljavaju, kroz kakva iskušenja prolaze i naučite čitati znakove vremena, naučite prepoznavati upozorenja koje vam život šalje i bit će vam mnogo lakše.

Ne trebate imati kontrolu nad stvarima koje su apsolutno nebitne u vašem životu.

Odrecite se potrebe da svaki aspekt života mora biti stopostotno pod vašom kontrolom, odrecite se očekivanja koja imate od drugih a koja su vas već stoput odvela u razočarenja, shvatite da stvari možete gledati i na drugi način, da možete uživati u životu i onda kada ne znate što vam donosi novi dan. Posvjestite sebi svoje prioritete i oko njih formirajte svoj život, ne opterećujući se onim što vam nije i ne treba biti važno.

Išli ste predaleko od svoga srca, vratite se stvarima koje volite.

Lako je upasti u zamku da je više ujedno i bolje. Kod takvih razmišljanja više nije bitno ono što nam doista znači i što raduje naše srce već se želimo okružiti svime i svačim, posjedovati sve i svašta bez obzira trebalo to nama ili ne, doživjeti svakakva iskustva bez obzira što nam ona ništa ne znače. Kada uđemo u takav krug, shvatimo da smo daleko odmakli od onoga što nam traži srce i život nam postaje prazan bez obzira na sve. Vratimo se stvarima koje volimo dok nije kasno.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha