Jednom kada naučite biti sretni nećete više svašta puštati u svoj život!

Jednom kada naučite biti sretni nećete više svašta puštati u svoj život, shvatit ćete da, ako niste sigurni i ako vam govore osjećaji, bolje je ne puštati ništa, nego svašta.

Jednom kada naučite biti sretni bit će vam jasno da nema sretne budućnosti bez njene vizije, morate pripremiti prostor svojoj sutrašnjici tako da ćete se osloboditi svih stvari koje su vas manje vrijedne i koje vam samo oduzimaju ono dragocjeno od života a ništa ne donose.

Jednom kada naučite biti sretni shvatit ćete da treba zahvaliti prošlosti na lekcijama koje vas je naučila a da za budućnost treba odmah biti spreman. Jednom kada naučite biti sretni nećete se osjećati loše samo zato što vam je netko rekao ili učinio nešto loše, već ćete gledati kako sve što ljudi čine nije uvijek protiv vas, već za sebe. Tada ćete shvatiti da u životu nema pravog trenutka već od svakog trenutka treba učiniti onaj pravi.

Jednom kada naučite biti sretni shvatit ćete koliko pogrešne riječi mogu biti kobne, te ćete postati njihov gospodar, ne dopuštajući da one na bilo koji način određuju vas i vašu sudbinu. Jednom kada naučite biti sretni neće vam trebati stvari izvan vas da ojačavaju ili ubrizgavaju vašu sreću jer ćete shvatiti da je sve što vam je potrebno za sreću nalazi se unutar vas i vi se samo trebate otvoriti tom svom unutarnjem svijetu.

Jednom kada naučite biti sretni nećete se više tužiti na sitne boli koje vas pogađaju, jer ćete biti sretni što su vas veće stvari zaobišle. Gledat ćete u svakom danu jednu novu šansu i pokušavati što bolje izvući iz nje. Jednom kada naučite biti sretni nećete više skupljati probleme u sebe i govoriti “ništa mi nije” već ćete onako kako znate sve loše odmah opremiti iz života ništa ne zadržavajući u svome srcu. Tako ćete naučiti biti sretni.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha