Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka – ovo bih učinio!

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka naučio bih cijeniti svaki mali trenutak koji provedem s njom.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka ne bih uzimao zdravo za gotovo ono što ona čini za mene, već bi bio svjestan njene žrtve.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka više bih slušao ono što mi ona govori, a manje slušalicama prekrivao uši.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka ne bih dopustio da ona neke stvari o meni sazna zadnja, a ulica dozna prva.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka kad pogriješim ne bih izbjegavao njen pogled u kojem se nalazi sva ljubav za mene.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka više bih joj puta rekao oprosti, a manje razmišljao o tome da se to podrazumijeva.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka više bih joj dopuštao da me pogladi po glavi, a manje razmišljao da sam preozbiljan za to.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka odvajao bih više vremena za razgovora s njom, a manje za razgovor s drugima o njoj.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka ne bih pomišljao da je staromodna zato što se brine za moju budućnost.

Kada bih imao prilike sa svojom majkom započeti ispočetka više bih joj uzvratio ljubavi znajući da je ona zaslužuje daleko više od bilo koga drugoga.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha