Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće iskoristi mogućnost da ga uvjeriš u suprotno!

Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće zapamti da su to njegove, a ne tvoje granice.

Tvoje granice su tamo gdje ti kažeš da je nemoguće. Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće iskoristi mogućnost da ga uvjeriš u suprotno, pokaži mu gdje se prevario i postani ogledalo njegove inspiracije. Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće ne čuvaj svoju energiju za neku neodređenu budućnost, već istog trenutka prioni da tu energiju upotrijebiš tamo gdje si oduvijek želio, a to je tvoj san.

Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće pokaži mu da je za tebe život pustolovina i da nije bitno što tko govori, bitno je ono u što ti vjeruješ. Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće razbij njegove predrasude, slomi pogrešna uvjerenja, razbij negativne kalupe razmišljanja tako što će primjerom pokazati u što doista vjeruješ. Podigni razinu vjere u sebe i izazovi oduševljenje onim što ćeš napraviti ne razmišljajući koliko je to teško.

Kada ti netko kaže da je nešto nemoguće preuzmi odgovornost za to nemoguće i ono će postati moguće. Tvoja čudesna moć odgovornosti napravit će toliku razliku u ovom svijetu da će stvoriti takve rezultate po kojima će se ljudi pitati koja je to tajna formula  uspjeha. Nešto je nemoguće samo zato što se bavimo nevažnim stvarima, što nismo utvrdili svoje istinske prioritete i što naša potraga našim unutarnjim beskrajnim izvorom prestaje izvana.

Budi jak, prestani se žaliti na okolnosti i tražiti opravdanja. Prepoznaj ono što kod tebe stvara najbolju formu i najbolji osjećaj, a to je tvoj san i stavi ga na mjesto na koje zaslužuje. Očekujući čuda oslobodit ćeš silu dobra koja se već nalazi u tebi. Uspjeh i sreća su u harmoniji kada shvatiš da ti možeš biti u harmoniji sa svima oko sebe i opet ići naprijed. Kad srušiš zid starih predrasuda naći ćeš se na novom raskršću, raskršću života i njegovih brojnih mogućnosti.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha