KAKO PREBRODITI KRIZU – 2. DIO

1. Prihvatite da se neke stvari ne mogu promijeniti. Smrt se ne može promijeniti, a nastaviti život dalje jako je teško ali i neizbježno. Važno je proći fazu tugovanja dok god se ne budete osjećali bolje, no s vremenom se pokušajte usmjeriti na druge stvari koje možete promijeniti.

2. Meditacija za bolju kontrolu osjećaja. Smanjuje stres, poboljšava koncentraciju i pomaže da se fokusiramo na sebe i svoje potrebe. Da, meditacija će doprinijeti smirenosti i tako se možemo lakše nositi sa svojim emocijama i pomiriti se s njima na svjesnoj razini. Meditacija doprinosi da lakše prebrodimo tugu, a pomoći će nam i da shvatimo svoje ciljeve pa možemo uvidjeti i put kako bismo to mogli postići.

3. Nastaviti dalje. Velike promjene koje se dogode mogu izavati bijes i nekonrolirane reakcije, no najvažnije je ne dozvoliti emocijama da preuzmu vaš život. Prihvatiti novu situaciju nije lako, ali hoćete li na kraju izaći kao pobjednik iz nje, ovisi samo o vama. Jer što prije naučite vladati svojim osjećajima, prije ćete biti spremni za nova prijateljstva i iskustva, piše Huffingtonpost.

Izvor: Večernji list

Prijatelj vašeg uspjeha