Ključ za stvaranje nezaboravnih trenutaka

Oni već postoje, samo ih treba pronaći

To su one male stvari kojima smo svakoga dana okruženi a ne cijenimo ih dovoljno sve dok ih ne izgubimo. Zaboravljamo da je cjelina života mozaik satkan od običnih i jednostavnih stvari ali mi primjećujemo samo one čudesne i fantastične, misleći da je ljepota samo u njima. Samo očima srca te stvari bivaju jasne i vidljive.

Pratite svoj put

U životu će uvijek biti ljudi koji će vam govoriti gdje trebate ići i što trebate raditi ali odgovor na to pitanje ne mogu dati oni, to možete odgovoriti samo vi. Ne ustručavjate se odbiti ukoliko vidite da izbori nisu dobri za vas. Vaš unutanji glas je bitan. Jednom kada sami počnete donositi i živjeti svoje odluke vidjet ćete koliko život može biti prekrasan.

Ljubav je prvi korak svega

Naučite cijeniti i voljeti sebe, to je prvi korak da se tako jedanko odnosite prema drugima. Ljubav je začin života koji životu daje pravi okus. Ako neprestano sebe i svoje želje stavljate u pozadinu pojavit će se mnogi unutarnji gropovi. Oslobodite se za ljubav i ljubav će vam stvoriti veliki niz nezaboravnih trenutaka.

I pogreške mogu biti dragocijene

Koliko vremena u životu provedemo žaleći nad pogreškama koje smo učinili misleći da su to stvari koje su nam upropastile život. No one su najbolji putokaz koji nam može pokazati gdje su najdragocijeniji trenuci budućnosti. To su naše povrede i rane koje postaju životna škola za donošenje boljih i drugačijih odluka.

Pišite sami svoju životnu priču

Čekate li cijeli život da vam se dogodi nešto lijepo? Možete dosta dugo čekati i ništa ne dočekati. Zato počnite sami pisati priču svoga života. Izaberite likove kojima želite biti okruženi, izaberite radnje koje želite da se u njemu događaju. Nemojte stvari prepuštati slučaju ali ipak ostavite malo prostora da vas život iznenadi. To će biti nezaboravni trenuci.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha