Liječenje raka: Neki tvrde – ova kombinacija je 10.000 puta jača od kemoterapije!

Tvrde neki da su soda bikarbona i limun izvrsni u borbi protiv raka, ali uvijek je dobro o terapiji se posavjetovati i s vašim liječnikom.

Mnoge studije pokazale su, piše portal Healthy Life Tricks, da su soda bikarbona i limun dobri za naše tijelo, odnosno zdravlje. Učinkovitiji su, tvrde neki, i od kemoterapije.

Kombinacija sode bikarbone i limuna navodno se pokazala 10.000 puta jačom u procesu ubijanja raka od kemoterapije.

Dokazano je, naime, da je limun antikancerogen. U organizmu stvara jako alkalno okruženje i sprječava rast i razvoj cisti i tumora. Za sposobnost ovog voća da ubije rak zaslužna je i jezgra koja obiluje terpenima, a u pokusima provedenim na životinjama pokazalo se da su oni jako korisni u borbi protiv raznih vrsta raka.

Neke studije pokazale su da konzumiranje agruma, posebno limuna, sprječava pa čak i liječi rak u nekim slučajevima. Dodatak sode bikarbone služi normalizaciji pH razine u tijelu, čime se onemogućuje širenje raka.

Limun ima i vrlo snažna antimikrobna svojstva, te je sposoban suzbijati i najsnažnije bakterijske i gljivične infekcije. Učinkovit je i u borbi protiv crva i parazita. Pomaže i u snižavanju krvog tlaka, smanjenju stresa te djeluje kao antidepresiv.

Oni koji se zalažu za borbu protiv raka sodom bikarbonom i limunom tvrde kako kemoterapija napada doslovno cijelo tijelo, a ne samo stanice raka, dok s druge strane limun i soda bikarbona napadaju samo rak. Pacijenti koji se odluče za ovaj oblik terapije trebali bi piti dvije žličice soka od limuna s pola žličice sode bikarbone. Ne smijete zanemariti ni tjelesnu aktivnost i zdravu prehranu.

Naravno, naš savjet je da ako sumnjate u bilo kakav oblik raka ili vam je on već dijagnosticiran o vašem liječenju obavezno razgovarate i s liječnikom.

Izvor: http://dnevnik.hr/

Prijatelj vašeg uspjeha