Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da te ne volim!

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da te ne volim. U stvari, to znači da si mi postao vrlo blizak i važan.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da želim prekinuti vezu. To znači da želim ući u srž problema i sve razjasniti.

Ako sam ljuta, to ne znači da ne možeš sa mnom razgovarati.

Kad sam ljuta, moje su misli jasnije i moje namjere je lakše shvatiti.

Ako sam ljuta, to ne znači da te želim povrijediti. To znači da želim s tobom razgovarati na način da postaje teško čuti neke stvari.

Ako sam ljuta, to ne znači da si ti loša osoba. To znači da si napravio nešto što mi se ne sviđa, i to ti jasno dajem do znanja.

Ako sam ljuta, to ne znači ni da sam ja loša osoba. To znači da znam gdje su granice moje tolerancije. To također znači da znam što želim od života.

Ako sam ljuta, to ne znači da ću se neizbježno još više naljutiti. To znači da ću se prestati ljutiti čim me saslušaš i shvatiš.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da te ne poštujem. To znači da mogu tolerirati tvoje negativne karakteristike. To znači da pokušavam pronaći riječi i akcije koje će najtočnije izraziti što trenutno osjećam bez da te to uvrijedi.

Ako vičem, možda je to zato što osjećam puno različitih snažnih emocija, a ne zato što te želim poniziti.

Ako vičem dok si u sobi, to ne znači da vičem na tebe.

Ako ljutita sjedim pored tebe, to ne znači da sam ljuta na tebe.

Ako sam ljuta, to ne znači da ću biti agresivna i povrijediti te. Ponekad mi je dovoljno samo izbaciti ljutnju iz mene kako bi se smirila.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da nemam drugih osjećaja za tebe. Ako sam ljuta, to ne znači da ti nisam zahvalna.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da želim da prestaneš raditi to što me je naljutilo. To čak ne znači da očekujem da promijeniš svoje ponašanje.

Ako sam ljuta, to ne znači da si nešto pogrešno napravio i da se trebaš ispričati. Ako sam ljuta, to ne znači da osuđujem tebe i tvoje postupke.

Ako sam u tom trenutku ljuta, to ne znači da ću zauvijek biti ljuta. To je nešto privremeno, kao što inače ljudi prolaze kroz različita raspoloženja.

Ako sam ljuta, to ne znači da sam loše odgojena. To znači da slušam svoje osjećaje i da znam što želim.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da ne mogu svladati te osjećaje i ponovno te grliti. Ako sam ljuta, to samo znači da sam čovjek.

Ako sam ljuta na tebe, to ne znači da te ne volim.

Aglaya Dateshidze

Prijatelj vašeg uspjeha