Nauči se lijepo osjećati u tišini, to je prostor gdje si sebi najbliže!

Nauči se lijepo osjećati u tišini, tako ćeš stvoriti prostor gdje se ostvaruju velike stvari.

Shvatit ćeš koliko ti tišina može pomoći da izliječiš stare rane jer ćeš u njoj dopustiti da sve ono potisnuto ponovo izađe na površinu i da to sada pogledaš drugim očima, da staviš u drugačiji kontekst, da jednom zatvoriš to poglavlje tvoga života. U tišini ćeš shvatiti da se život živi na duge staze i da se ne mora i ne može imati, osjetiti i doživjeti sve sada i ovdje.

Nauči se lijepo osjećati u tišini, to je prostor gdje si sebi najbliže ji gdje možeš postaviti pitanja sam sebi čijih odgovora si se uvijek bojao i koje nikada nisi glasno rekao a preobrazili bi tvoj život, otvorili bi ti nove prostore za razumijevanje sebe i svijeta. Samo u njoj možeš otkriti koliko živiš neki život koji pripada drugima gledajući neprestano što će drugi reći i kako će te gledati samo se u njoj možeš osloboditi toga zlokobnog življenja u tuđim očima.

Nauči se lijepo osjećati u tišini i reći sebi koliko si jedinstven. Prestani se ispričavati za svaku stvar, tvoj put je samo tvoj put i sve stvari i događaji u njemu su s nekim razlogom. Samo u tišini možeš otkriti da si stvoren s nekim razlogom, samo u njoj možeš se odvojiti od taloga negativnih osjećaja u sebi i započeti živjeti jedan drugi život, samo u njoj možeš otpustiti i dopustiti sebi da budeš osoba koja si oduvijek želio biti.

Nauči se lijepo osjećati u tišini i s koliko god problema dolazio u nju shvati da tu postoji jedan izlaz, jedna vrata u jedan bolji svijet. Ona će ti otvoriti oči da shvatiš da nisi na svijetu samo zato da radiš i plaćaš račune već da od iskre koja gori u tvome srcu zapališ plamen u svijetu koji će ogrijati nekoga i ostaviti nekoga traga.  Nauči se lijepo osjećati u tišini, to je najbolji znak da prihvatio svoj život kakav jest i da u njemu zbilja uživaš.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha