Ne pitaj se što je u trendu, u trendu je biti svoj!

Ne pitaj se što je u trendu, u trendu je jednostavan život, život u kojem se ne opterećuješ puno onim što drugi oblače, gdje izlaze i kako se ponašaju.

Ne pitaj se kakve se fraze govore, radije nauči slušati druge i bit ćeš više nego u trendu. U trendu je prestati brojiti kalorije koje unosiš u sebe i biti zadovoljan svojim tijelom kako god ono izgledalo. Ne obaziri se na one koji postavljaju kriterije debljine i mršavosti jer oni više nisu u trendu.

Ne pitaj se što je u trendu, u trendu je razmišljati o svojoj budućnosti, a ne samo gledati što drugi govore i čine te gdje se okupljaju. U trendu je biti svoj i ne poviti se pred mišljenjem većine zato što se razlikuje od tvoga mišljenja. U trendu je i zaplakati kada ti dođe teško jer to nije znak tvoje slabosti, to je znak dubine tvojih osjećaja i veličine tvoje osobe koje drugi nemaju i za koju bi željeli ni da je ti nemaš.

Ne pitaj se što je u trendu, u trendu je imati svoj krug ljudi i ne patiti od toga što u njemu nisu neki poznati, viđeni i društveno visoko rangirani pojedinici. U trendu je ne skrivati svoje bore i svoje ožiljke jer su oni svjedoci snage koju si imao i s kojom si nadvladao različite životne izazove, oni su svjedoci tvojih neodustajanja u teškim trenucima. U trendu je i povući se sa strane kada ti je svega dosta i malo se sabrati u samoći svoga doma.

Ne pitaj se što je u trendu, u trendu je prestati razmišljati i robovati društvenim normama, raditi ono što uživaš i okružiti se ljudima s kojima ti je lijepo. U trendu je živjeti svoj život onako kako ti misliš da je najbolje a ne onako kako su oni oko tebe to rekli. U trendu je prestati dozvoljavati drugima da se prema tebi odnose loše, te radije provoditi vrijeme sam nego s nekim zbog koga se usamljen osjećaš.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha