Ne započinješ svaki dan novi život ali svakoga dana možeš započeti uživati u starome!

Ne započinješ svaki dan novi život ali svakoga dana možeš započeti uživati u starome.

Ne treba ti se nešto fantastično dogoditi, ne treba ti neko nevjerojatno saznanje koje će promijeniti sve tvoje spoznaje i viđenja svijeta, dovoljno ti je da shvatiš da ovdje gdje sada živiš nećeš živjeti vječno i da je broj tvojih dana ograničen. Ne trebaju ti neki posebni ljudi jer shvaćaš da svaki čovjek može biti poseban ako si ti prema njemu ljubazan i iskren.

Ne započinješ svaki dan novi život ali svakoga dana možeš i trebaš uspostaviti ravnotežu u svom životu. Ne samo živjeti u ludoj utrci za materijalnim već pronaći trenutke u kojima ćeš njegovati ono što ti duša treba ne spuštajući letvice koje si postavio već uvijek ostajući vjeran snovima za kojima si krenuo.  Ne treba ti netko tko će ti govoriti o snazi koja je u tebi, potrebno je da je sam postaneš svjestan i počneš je živjeti.

Ne započinješ svaki dan novi život no svakoga dana možeš izabrati hoćeš li živjeti kao slabić popuštajući svemu i svakome ili ćeš izgraditi snažan identitet s kojim ćeš ići naprijed kroz život. Ne treba ti neko fantastično iskustvo pustolovine da bi priznao da je tvoj život izvrstan već jednostavno sa stavom zahvalnosti možeš sve stvari, događaje i ljude u svom životu osjetiti fantastičnima. Odluka je samo na tebi.

Ne započinješ svaki dan novi život ali svakoga dana ga možeš živjeti ako se ne držiš svoje prošlosti, ako iskoristiš svoju mentalnu i emocionalnu energiju da bi stvorio nešto konstruktivno, a ne se samo žalio na okolnosti u svom životu. Ne započinješ svaki dan novi život ali svakoga dana ako učiš na pogreškama on doista postaje nov, odnosi postaju novi, sve što osjećaš postaje onakvo kakvo nikada nije bilo jer se promjena dogodila u tebi.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha