Neću trčati za tobom kako bih ti pokazala koliko vrijedim

Željela sam te na najdublji i najočajniji način. Željela sam znati odakle ti svaki ožiljak i ogrebotina. Željela sam znati svaku priču koja stoji iza tvojih tetovaža. Željela sam znati što se krije iza tvojih plavih očiju. Željela sam znati sve o tvojim bivšim ljubavima i što te tjera da ujutro ustaješ. Željela sam znati što nam budućnost donosi. Ali više nema nas.

Sad smo samo ti i ja. Ponovno smo odvojeni. Raspali smo se jednako brzo kao što smo se spojili.

Ne trebam te. Samo sam te željela. Neću te pitati zašto si otišao. Neću ti zatrpati mobitel porukama ili trčati za tobom. To nisam ja, bar nisam više. Ako me više ne želiš, to je tvoj izbor i ja te puštam. Ništa ne mogu reći da bi ostao. Ništa neće učiniti da se predomisliš.

Izabrao si što želiš i zato si slobodan otići, ali to već i sam znaš. Neću te pokušati zaustaviti.

Ipak, nedostaješ mi. Nisam mislila da će boljeti ovako, ali boli. I peče. Mislila sam da će biti bezbolno, ali čini se kao da se više ne poznamo.

Nikad se nisam budila pored tebe, ali svaki put kad čujem tvoju omiljenu pjesmu, pomislim na tebe. Nikad ti nisam šišala kosu, ali svaki put kad vidim nekog kovrčave smeđe kose, nadam se da si ti. Nikad nisam vidjela da plačeš, ali i dalje moram vidjeti srce pored tvog broja i imena na Snapchatu, da me podsjeti na nas.

Toliko sam toga htjela naučiti od tebe i o tebi, toliko sam ti toga htjela dati. Ali nema potrebe za tim jer si odlučio da je gotovo. Tebi je bilo dosta i otišao si.

Ne bih dala sve, ali dala bih nešto da opet mogu proći prstima kroz tvoju kosu ili te poljubiti. Dala bih nešto da čujem tvoj naglasak i da zajedno planiramo putovanja kojima sam se nadala. Dala bih nešto da se opet valjam po podu s tvojim psom i da jedem pizzu sa sirom dok se smiješ i govoriš kako je to preobično.

Sve što bih dala za ove trenutke ne bi bilo dovoljno jer te ne mogu natjerati da ostaneš i ne želim se truditi ako ja nisam ono što ti želiš. Nikad te neću tjerati da ostaneš i trčati za tobom jer mislim da za pravom osobom ne treba trčati.

Možda te još želim, ali te stvarno ne trebam.

Neću trčati za tobom kako bih ti pokazala koliko vrijedim jer tebi ne vrijedim i to je u redu. I zato te puštam da ideš, slobodno i mirno. Ako se vratiš, ne mogu obećati da ću te ovdje čekati.

Izvor: zdravaisretna.com

Prijatelj vašeg uspjeha