Nema najvažnijeg dana u tvom životu, svaki dan je najvažniji!

Nema najvažnijeg dana u tvom životu, svaki dan je najvažniji. Apsolutno svaki dan i u to moraš sebe uvjeriti.

Nemoj dopustiti da ti i jedan dan bude manje vrijedan, da računaš da u njemu nema prostora i mogućnosti da se dogodi nešto jako lijepo i važno. Niti jedan dan nemoj podcijeniti govoreći da nije važan u svom životu jer svi su oni djelići mozaika koji tvore veličanstveno zdanje koje tek iz jedne kasnije vremenske perspektive možeš razumjeti.

Svaki dan u tvom životu je najvažniji jer u svakom danu možeš osjetiti one najdublje osjećaje koje ti pruža ljubav ili blizina neke drage osobe, koje ti daje saznanje da si nekome učinio ovaj život boljim ili da si se makar za korak približio ostvarenju svojih snova. U svakom danu trebaš se boriti protiv svojih najvećih neprijatelja bilo to tvoji strahovi, sumnje, nesigurnosti, nedostaci ustrajnosti ili bilo što drugo što te sprječava da živiš dostojan i kvalitetan život.

Nema najvažnijeg dana u tvom životu, svaki dan je avantura za sebe, priča koju samo ti možeš ispričati i učiniti nezaboravnom. Nemoj da te ljudi natjeraju da pomisliš da su oni glavni akteri tvoje priče pa oko njih počneš vrtjeti svoja razmišljanja, oblikovati stavove, suzdržavati osjećaje. Pričaj priču onako kako ti iz srca dođe, pričaj je onako da se jednoga dana ne kaješ za niti jedno svoje djelo već da ponosom staneš iza svega i kažeš: to je moj život.

Svaki dan u tvom životu je najvažniji jer u svakom danu možeš biti čovjek sa svojim dobrim ali i lošim stvarima shvaćajući da je savršenstvo prihvatiti svoju jedinstvenost i izvući iz nje ono najbolje. Nemoj se okretati za danima koji su prošli, niti gledati u one koji su ispred tebe, već živi ovaj današnji dan ne tražeći potvrdu od nekoga drugoga što trebaš u njemu učiniti ili gdje trebaš otići. Kada svaki dan počneš gledati kao najvažniji on će to doista i postati a ti ćeš uživati u svakom od njih.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha