Pilot koji praši chemtrailsima priznao: Osjećamo se kao mračne sile, kao zaprašivači usjeva!

Konačno, jedan vojni pilot učinio je korak naprijed za čovječanstvo i potpuno je ogolio istinu o kemijskom zaprašivanju planeta u kojemu i sam sudjeluje.

Riječ je o nezakonitim i iznimno destruktivnim projektima koje nazivaju “Globani program kemijskih mlazova. Ono što slijedi je video u kojemu je prezentirana istinita priča o hrabrom pilotu koji je slomljen zbog toga što zajedno sa svojim suborcima vrši kemijsko zaprašivanje. Na taj način, ovim informacijama on je riskirao svoj život i život svoje obitelji. Dok slušate njegovu priču ili čitate tekst imajte na umu da se chemtrails zaprašivanje vrši 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Ovo je samo dio njegova svjedočanstva – čovjeka koji nas zaprašuje.

– Prije svega želio bih reći kako se ja ne slažem s onim što radim, odnosno sa zadacima koje moram izvršavati. No što vojnik može učiniti? Nekoliko nas smatra kako radimo krivo i suprotno od dobrog a s vremena na vrijeme smo podosta izbezumljeni.
Moram vam reći kako nas drže u potpunom mraku kada je u pitanju dobivanje iskrenog odgovora oko prskanja zemlje. Ukoliko se otkrije da se ja ili netko iz moje obitelji raspituje o “Chemtrailsima” slijede automatske i brze stegovne mjere. HAARP i Chemtrails su dva pojma koja su nama zabranjena za raspitivanje i istraživanje. Sve se prati što istražujemo i gledamo. Osim ako naša djeca nešto ne uče u školi (unutar) baze a školovanje djece u javnom sustavu ili kroz naše privatno tutorstvo nama je zabranjeno.

Često se postavlja pitanje zašto bi piloti trovali svoju djecu! Ja osobno se nosim s tim na ovaj način, ali morate znati da preko 80 posto vojnika koji rade na ovim projektima nemaju obitelji i nemaju djecu. Oni su detaljno probrani iz samog vrha, ratnog zrakoplovstva, mornarice ili obalne straže nakon dugogodišnje indoktrinacije i obuke. Većina pilota je “cijepljena” protiv čovječnosti i jedino kako provode život je briga o ubijanju te neželjenim aspektima Amerike i svijeta. Kunem se, većina njih je poput strojeva. Ja ih nazivam “Tanker Terminatori”.
Ne bih smio ovo govoriti. Ali gotovo jedna trećina tih “chemtrails” letova orkestrirana je s malih “no name” (bezimenih) otoka. Na tim otocima niču novoizgrađene vojne baze a svake godine izgradi se do osam novih baza. Na tim iznimno udaljenim otocima smještene su HAARP antene (tehnologija pomoću koje je moguće izazvati sve vremenske prilike i ne prilike na bilo kojem djelu planeta) kao i sva druga različita tehnologija. Mornarica je čak razvila sofisticiranu tehnologiju za gradnju čitavih baza ispod vode, u moru. To je omogućilo gradnju mnogo autonomnih podmornica-robota koje putuju na velike udaljenosti. Dolje su čitavi gradovi. Svaki put kada čujete ili vidite da je riječ o masovnim vojnim vježbama na moru, to je to. Vi nikada nećete te baze vidjeti na recimo “Google Earthu”.
Osim što ćete ponekad naletjeti na zamućene dijelove na mjestima gdje su vojne baze. Oni čak znaju slikati ali i stvarati umjetne oblake kako bi to prikrili.

Ja u potpunosti razumijem vašu zabrinutost za sigurnost ljudi.
No, to vam ide ovako. Prvo nam pokažu video katastofalnog razaranja naše domovine sofisticiranim oružjem i onda kažu kako će to biti posljedice ako ne letimo. Oni nas uvjeravaju da radimo na izgradnji obrambenog štita i atmosferskog oružja kao zaštitu naše domovine i svijeta. Naši životi služe njima a uvjerili su nas kako cijeli taj tajni svijet koji štitimo, da je stvoren zbog naše sigurnosti. Oni nam govore da je tajnost naša zaštita te da ne slušamo javnost i ne dijelimo njihovu retoriku.
Svi u veteranskoj zajednici znamo za program koji se naziva “flashpoint”, ili skraćeno “FP-03”. To je program za samouništenje aviona i pilota a može se pokrenuti od bilo gdje, s tla, iz vode, pod vodom kako žele. Mi smo svjesni da ako išta posumnjaju mogu nas srušiti za samo 15 sekundi.

Oni nam govore kako ti programi služe samo kao zaštita da ne padnemo u gusto naseljena područja. No, zastrašujuće je letjeti i znati da oni s daljinskim upravljačem mogu upravljati našim avionima. No u pozadini svijesti mi svi znamo da je taj program zapravo program za kontroliranje nas i naših aktivnosti. Oni bi nas prije ubili u letu nego dopustili javno djelovanje.
Jeste li ikada vidjeli da je bilo koji član posade preživio neki sudar nakon što se dogodio? Svaki vojni zrakoplov koji je pao, potpuno je uništen. Dobri su razlozi – mi to znamo. Mi riskiramo svoje živote svaki put kada letimo. Pogotovo kada su u pitanju noćni letovi. Oni stalno zahtijevaju da letimo na sve nižim i nižim visinama. Osjećamo se kao masivne “mračne sile carstva”. Kao zaprašivači usjeva. I ljudi nas vide jer smo nisko. A neki farmeri čak i pucaju na nas. No do medija nikada neće doći ove informacije. Oni jednostavno to ignoriraju i ne objavljuju. A isto tako medijima nije dopušteno da znaju i sudjeluju ili prate naše letove. To vam je istina. Trebalo bi vidjeti dubinska i detaljna izvješća naših misija. Neka su i procurila no njih možete naći diskreditirane pod pojmom “teorija zavjere” i na alternativnim medijima koje namjerno diskreditiraju.
Vrlo teško će se naći netko tko će riskirati objavu ovih informacija poput mene.

Čak i moja posada, oni bi me uhitili i odveli pred vojni sud da saznaju za ovaj dijalog. To je razlog zašto ne mogu direktno komunicirati preko e-maila. Tako bih volio ići kući a ne im više pokloniti niti sekundu tog otrovnog leta. I meni nedostaje lijepo, plavo nebo iz moje mladosti i sramim se zbog toga što sam zaslužan da ga više nema. Možda još koji od mojih kolega ovo pročita i odluči razmisliti za opće dobro. Ja znam samo mali dijelić velike slike koju poznaju samo rijetki. Dakle ovo je samo ono što ja znam no istina je još puno dublja i veća. Mislim kako svijet treba postati svjestan ovog tajnog carstva i novih značajnih zbivanja na planetu, širite ove informacije…..

Izvor: www.dnevno.hr/

Prijatelj vašeg uspjeha