PITAŠ SE ŠTO JE TVOJ ŽIVOT

 

Pitaš se što je tvoj život? Odgovor je jednostavan: Ovaj trenutak je tvoj život. Samo ovaj trenutak. Stoga ne ravnaj se prema zauvijek ugašenom jučer ili neizvjesnom sutra.

Pitaš se kako uspijeti? Da biste uspjeli morate biti zaljubljeni u svoj rad. Na koncu neuspjeh i nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati.

Pitaš se kako biti sretan?  Ne postoji put za sreću; sreća je put. No ako želite da drugi ljudi budu sretni, vježbaje suosjećanje. Ako vi želite biti sretni, opet vježbajte suosjećanje.

Pitaš se što očekivati od ovoga dana? Bilo što, ali neka bude pozitivno. Stav očekivanja pozitivnog ishoda je obilježje nadmoćne ličnosti.

Pitaš se gdje tvoj san postaje stvarnost? Danas i ovdje ukoliko znaš što želiš, vjeruješ u to i dadeš sve od sebe da se to doista ostvari.

Pitaš se čemu patnja i udarci koje podnosiš? Žrtve koje podnosiš danas isplatit će ti se sutra. One pokazuju da se za nešto ili za nekoga isplati boriti jer je vrijedan.

Pitaš se što izabrati? Izaberi ljubav – a ne mržnju. Izaberi ustrajnost – a ne odustajanje. Izaberi pohvalu – a ne ogovaranje. Izaberi djelovanje – a ne odugovlačenje. Izberi život.

Prijatelj vašeg uspjeha

Prijatelj vašeg uspjeha