Ponovo ispišite svoju životnu priču

Najbolja stvar u vezi s vremenom je to što ga ne možete trošiti unaprijed. Ma kako da ste svoje vrijeme gubili u prošlosti, sljedećih sat vremena koji su pred vama bit će savršeni, idealni i pružit će vam mogućnost da ih iskoristite na najbolji mogući način.

Što god da vam se desilo u prošlosti, vaša budućnost je čista. Imajte u vidu da svako svitanje sa sobom nosi priliku da otpočnete sasvim novi život. Ako se za to odlučite, sutra ujutro možete ustati ranije, više čitati, vježbati, pravilno se hraniti i manje brinuti. Kao što je to zapazio autor Esli Brilliant: “U svakom trenutku mogu postati više nalik osobi kakva želim biti ali koji trenutak da odaberem?”

Nitko vas ne sprječava da otvorite svoj dnevnik i na praznoj stranici ponovo ispišete svoju životnu priču. Ovog trenutka možete odabrati pravac kojim želite krenuti, izmijeniti centralne likove i napisati drugačiji završetak. Postavlja se jedino pitanje hoćete li to učiniti. Ne zaboravite, nikada nije kasno da postanete osoba kakva ste oduvijek željeli da budete.

Robin Sharma

Prijatelj vašeg uspjeha