Postavite sebi pitanje „za koga živite“ i dobit ćete odgovore na mnoge nedoumice života!

Postaviti sebi povremeno pitanje „za koga živite“ pitanje je koje vas može spriječiti od mnogih stranputica i razočarenja.

Mnogi ljudi upadaju u naš život, za kraće ili duže vrijeme, s osjećajima ili bez njih, s razlogom ili bez razloga, i nešto od svoga nameću nama, nude nam nešto kao priliku ili izazov. Neki nas od njih čine boljima, a neki lošijima, neki sretnijima a neki nesretnijima. Nesvjesno prihvaćamo dio i njihovih snova, ideala, vrijednosti i malo po malo mijenjamo pravac kojim smo krenuli.

Postaviti sebi povremeno pitanje „za koga živite“ pitanje je od ključne važnost za naš život jer se često izgubimo u šumi ovoga svijeta, šumi različitih ponuda i mamaca u kojoj nam svatko odbećava sjajan život, nudi nam nezaboravne avanture i prilike, a mi dajemo ono najvrijednije od svoga života, svoje vrijeme, dajemo jer mislimo da nešto primamo a zapravo na kraju shvaćamo da smo mnogo više izgubili nego dobili.

Postaviti sebi povremeno pitanje „za koga živite“ znači spasiti sebi život i ne zaplesti se u mrežu laži pojedinih osoba koje nas žele iskoristiti i izmanipulirati. Kada svom životu dadete prioritet onda ćete shvatiti kako nema sreće bez djeljenja toga života s osobama koje volite i koje vas vole. Shvatit ćete kolika vam je moć darovana da tuđi život učinite ljepšim ali da nikada i ni u kojem slučaju ne izgubite radi toga sebe.

Postavite sebi to pitanje što češće, a onda će prioriteti ispred vas iskočiti sami od sebe. Nećete moći zatvoriti oči pred važnim stvarima u vašem životu i ignorirati ih. Pozabavit ćete se onim što vas doista ispunja i čini razliku u vašem životu. Život u kojem nismo svjesni svoga življenja nije život, to je način na koji egzistira i neki robot, radi svoj posao i to je sve ono što ga karakterizira. Postavite sebi pitanje „za koga živite“ i započnite živjeti za tu osobu!

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha