Slobodna si biti osoba koja si oduvijek željela biti!

Tvoja ljubav se može promijeniti. Ne moraš ostati u vezi u kojoj se nalaziš samo zato jer si uložila puno vremena u nju. Ne moraš ostati sa nekim tko ne raste zajedno s tobom. Kada se trudiš upoznati se, pomicati vlastite granice, tvoja duša cvjeta, tvoje srce živi kao nikada dotad.

Dopusti mu da se predomisli. Dopusti mu da sanja neke nove snove zbog kojih kuca brže… Smiješ se predomisliti, smiješ ponovo izabrati osobu pored koje želiš spavati, sa kojom želiš dijeliti svoj život

Tvoj izgled se može promijeniti, ako to želiš. Voljeti sebe, osjećati se zadovoljno u svojoj koži ne znači da si umišljena. Nisi narcisoidna niti površna ako činiš ono što te čini zadovoljnom i ispunjenom. Ako te nova boja kose, odlasci u teretanu ili šminkanje čine sretnom i podsjeća na ljubav prema sebi, budi ponosna na sebe i na sve ono što činiš za vlastitu ispunjenost. U društvu koje profitira na našim nesigurnostima, voljeti sebe najveća je pobuna, najveći prkos zbog kojeg se nemoj nikada nikome ispričavati!

Tvoje strasti također se mogu mijenjati. Slobodna si predomisliti se i izabrati drugu karijeru, diplomu, drugi život. Slobodna si iz svijeta znanosti skočiti u svijet umjetnosti kojem si oduvijek znala da pripadaš. Smiješ se usredotočiti na stvari kojima nisi ranije pridavala pozornost jer si bila poslušna i činila ono što se očekivalo od tebe.

Da, slobodna si pronaći svoju vatru, svoj plamen, svoju strast! Slobodna si odlučiti biti više od diplome, više od vlastitog plana. Slobodna si ponovo izgraditi svoje snove, ovoga puta po svojoj mjeri. Da, smiješ početi iznova!

Prave osobe u tvom životu nikad ti neće zamjeriti tvoje promjene. Bit će dio njih, inspirirat ćete i motivirati da nastaviš, da budeš najbolja što možeš biti. Shvatiti će tvoju težnju da budeš svoja i divit će ti se zbog toga. Promjene nisu nešto čega bismo se trebali sramiti.Nismo dužni ispričavati se nekome jer  više nismo isti,  jer želimo nove stvari.

Osobni rast  je putovanje, a ne cilj, stoga uživaj! Slijedi svoj put vjerno i nezaustavljivo. I zapamti… Slobodna si biti osoba koja si oduvijek željela biti!

Izvor: http://zdravaisretna.hr/

Prijatelj vašeg uspjeha