Snaga ljubavi doći će do izražaja kada učinimo ono čega smo se uvijek plašili!

Snaga ljubavi doći će do izražaja kada se vratimo svojim korijenima, kada sve ovo što su nam rekli da moramo raditi i kako se moramo ponašati jednostavno zanemarimo i počnemo raditi samo ono što nam srce kaže.

Snaga ljubavi doći će do izražaja kada shvatimo da smo život dobili za življenje, ne za podnošenje nekoga, trpljenje nečijih ispada, slušanje nečijih samopromocija ili jednostavno za samo plaćanje računa.

Snaga ljubavi doći će do izražaja kada shvatimo da je u nama magnet koji privlači ili odbija ljude, no tako je jednostavna razlika između ta dva pola. Ukoliko ih budemo poštovali, podržavali, ohrabrivali, radovali se i tugovali s njima tada ćemo ih privlačiti. Snaga ljubavi doći će do izražaja kada se prestanemo plašiti smrti shvaćajući da smrt ne dolazi onda kao odlazi život, već kada mi izgubimo volju da se borimo, rastemo i idemo naprijed.

Snaga ljubavi doći će do izražaja kada usporimo i počnemo u životu voditi računa samo o važnim stvarima, kada se prestanemo opterećivati tko što ima, tko je ispred koga, tko je što kome rekao i što će tko učinit, a počnemo voditi računa o osobama do kojih nam je stalo i našim zajedničkim odnosima.  Snaga ljubavi doći će do izražaja kada shvatimo da je novcem ne možemo kupiti već da je štoviše samo možemo izgubiti.

Snaga ljubavi doći će do izražaja kada probudimo svoju unutarnju snagu i učinimo ono čega smo se uvijek plašili, ono što smo uvijek sumnjali i shvatimo da su naše granice tamo gdje vidimo sebe i tamo dokle smo spremni ići da ostvarimo svoje snove i ostavimo traga u ovome svijetu. Tek kada na to budemo spremni otkrit ćemo koliko smo moćni i shvatiti da je sva naša snaga zapravo jedina snaga ljubavi.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha