Što me više gaze, više dižem se!

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da do zvijezda vodi samo trnovit put i da se za veće ciljeve treba više pomučiti.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da se prvo treba suočiti s činjenicama, kakve god one bile, da bi ih se kasnije dovelo u svoju korist.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da u životu nije dovoljno samo biti strpljiv, nego treba biti strpljiv do bola da bi se uspjelo.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da smo stvoreni za promjene i da je svaka trenutna situacija samo most prema nekoj budućoj.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da se prava vrijednost uvijek potcjenjuje i pritišće ka zemlji, a u njoj je potencijal neograničeni.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da se zlato samo u vatri kuša i oblikuje, a čovjek samo u problemima u kojima se nalazi.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da samo bez kajanja treba gledati u prošlost, hrabro u sadašnjost, i samo bez straha u budućnost.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da kako god nešto izgledalo da je šansa koja će tek na kraju u pravom svjetlu zablistati.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da nije bitno ono što se trentuno događa, bitno je ono kako ćeš ti gledati na to što se događa.

Što me više gaze – više dižem se, jer znam da današnji problemi jačaju naša sutrašnja leđa i daju nam predosjetiti okus drugačijeg i boljeg života.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha