Ovo su stvari koje trebate izraziti a ne ih skrivati i potiskivati

Stav

Ne bojte se izraziti svoj stav jer ponekad je stav sve ono što imate. Vaša razmišljanja mogu biti produkti tuđih razmišljanja. Jednako tako to mogu biti i vaše ideje. Ali stav je ono što imate i što vam nitko ne može oduzeti. Izrazite ga bez straha što će drugi na to reći.

Osjećaji

Ne bojte se izraziti svoje osjećaje. Oni su ono što daje začin i ljepotu vašem životu. S osjećajima život postaje bogatiji, a vi počinjete zbrajati lijepa i dragocijena iskustva u riznici života. Ne gušite ih, već uvijek ostavite prostora da živite intezivniji život s njima.

Snagu

Naša snaga stječe se i testira u teškim životnim trenucima, situacijama koje traže naš osobni odgovor. Ukoliko nikada ne uđemo u neku krizu nikada nećemo znati za što smo sve sposobni. Izrazite svoju snagu u teškim trenucima kroz svoju strpljivost, dosljednost, iskrenost i poštenje.

Vjera

Vjera nije samo neka definicija ili skup različitih teorija koje ste naučili ili koje ćete tek naučiti, ona je život. Svakodnevan život. Vjera se izražava kroz djela i bez njih ne postoji. Izrazite svoju vjeru, svoje principe kroz svakodnevan život i odnose sa drugim ljudima.

Vrijednosti

Vrijednosti su stupovi našega života. Entuzijazam, strpljivost, dosljednost, susojećanje, hrabrost samo su neke karike u tom lancu. Što se više odlučimo biti ljudi više ćemo život ispuniti vrijednostima . Tek kad izrazimo vrijednosti u koje vjerujemo naš život postaje život za pamćenje.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha