Svako jutro si u potrazi na načinom kako naprijed ili opravdanjem zašto natrag!

Svako jutro si u potrazi na načinom kako naprijed ili opravdanjem zašto natrag. Nema treće opcije.

Ili ćeš kada se probudiš pogledavši u cilj koji te ispunjava tražiti načine kako da do njega dođeš ili ćeš odmah pronaći neke razloge zašto je možda bolje to odgoditi za sutra i početi od nekog drugog dana. Kada si u potrazi za načinima nećeš govoriti da nisi spreman, da nisu još prave okolnosti, da treba malo pričekati, da daleko zaostaješ za drugima, već ćeš odmah prionuti poslu i načinima.

Svako jutro si u potrazi na načinom kako naprijed ili opravdanjem zašto natrag. Nema treće opcije. Želiš li imati neke osobe u svom životu sve ćeš učiniti i potruditi se da one postanu dio njega. Nećeš više glumiti nedodirljivog tipa, već ćeš pokazati svoje najbolje lice i biti osoba kakvu drugi zaslužuju. Ponekad vas samo jedna misao dijeli od od života u kojem ste u potrazi za načinima, a to je uvjerenje da zaslužujete cilj koji želite.

Svako jutro si u potrazi na načinom kako naprijed ili opravdanjem zašto natrag. Nema treće opcije. Ponekad treba preispitati emocije jer i one stanu na put da svijet gledamo u perspektivi traženja načina, to su one negativne emocije kada smo potišteni i kada nam je dosta svega, ne shvaćajući da je samo malo potrebno da bismo došli do svoga cilja, pogledati svijet na ljepši način i on će odmah postati bolji, postati onakav kakav ga želimo.

Svako jutro si u potrazi na načinom kako naprijed ili opravdanjem zašto natrag. Nema treće opcije. Nije se lako boriti za svoj san kada ga svijet oko nas ismijava i čini karikaturom ali ono što slijedi na kraju promijenit će i nas i njih. Slomiti strah i osloboditi se sumnje možemo samo kada se više prepustimo traganju za načinima kako doći do svoga cilja, a manje prostora damo negativnim preokupacijama u našem umu koje traže opravdanja.  To je put do našega cilja.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha