Tužno je donijeti dobre odluke za život a ne imati snage provesti ih u djelo!

Tužno je proživjeti svoj život a shvatiti da si snove izgubio negdje na njegovom početku.

Tužno je dobiti priliku za novi dan a ne znati što ćeš s njome sada učiniti. Tužno je cijeli život očekivati neku veliku i nezaboravnu šansu a propuštati ona mala svakodnevna zadovoljstva koja usrećuju. Tužno je imati nešto čemu se možeš  radovati a nemati to s kime podijeliti.

Tužno je imati velike sposobnosti a odustati prije samoga početaka. Tužno je biti svjestan da je život lijep a ne moći istinski uživati u njemu. Tužno je biti materijalno zbrinut i zdrav a neprestano razmišljati o svojim problemima i onome što ti nedostaje. Tužno je biti okružen ljudima koji te vole a ne imati nikakve nade u sebi i negativno gledati na život.

Tužno je imati mentalnu, emocionalnu i duhovnu snagu a u najtežim životnim trenucima ne znati je iskoristiti. Tužno je imati mnoge lijepe stvari u životu a ne moći za njih iskreno zahvaliti. Tužno je dobiti novu i jedinstvenu priliku na svom radnom mjestu a zatvoriti se od svih njegovih mogućnosti. Tužno je svoju sreću temeljiti na nečijoj propasti ili nečijem gubitku.

Tužno je donijeti dobre odluke za život a ne imati snage provesti ih u djelo. Tužno je čuti kucanje sreća na svojim vratima i biti u strahu tko bi pred njima mogao biti a onda joj dopustiti da zauvijek ode. Tužno je primiti nečiji osmijeh a ne znati kako na njega odgovoriti. Tužno je napraviti plan za svoj život a onda zbog straha i sumnje odustati od njega.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha