Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda sam stvaraš vlastitu povijest!

Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda više nisi samo pasivni promatrač povijesti, već je sam počinješ stvarati, sam je počinješ pisati.

Imaš pravo na nju, imaš pravo na svoju samoću, na osluškivanje sebe, na onaj tihi unutarnji glas tvoje duše. Kad vjeruješ vlastitoj intuiciji osjećaš strah ali ipak činiš ono od čega te strah jer ispod tvog straha postoji cijeli jedan svijet kojeg ne možeš razumijeti, kojega drugačije ne možeš dotaknuti, svijet u kojem se nalaze svi tvoji snovi, ideali i želje.

Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji počinješ shvaćati vrijednost svoga vremena i nećeš ga potrošiti na neke sporedne i nebitne stvari, na ljude koji isisavaju tvoju energiju, na događaje nakon kojih ostaješ prazan već samo na ono gdje su tvoji osjećaji u svojoj najboljoj verziji. Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda prestaješ biti samo onaj koji čeka, a postaješ čovjek koji će nešto učiniti, pokrenuti, pomaknuti, riskirati, živjeti.

Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda ne odustaješ kada boli, ne dopuštaš da te obeshrabre tuđa mišljenja i omalovažavanja jer znaš da ti ljudi ne govore to zato što žele tvoj uspjeh već zato što im je potpuno svejedno što će se s tobom dogoditi. Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda otkrivaš svoju prošlost punu znakova i upozorenja te shvaćaš gdje si danas mogao biti da si poslušao samo jedan mali dio svega toga.

Kada vjeruješ vlastitoj intuiciji onda ćeš prigrliti promjenu koliko god ona bila teška jer ne želiš propustiti budućnost koju zaslužuješ i koja ti je nadohvat ruke ako dadeš svoj maksimum i podržiš sebe u svojim snovima. Samo počni vjerovati vlastitoj intuiciji i pretvori taj svoj unutarnji glas u svog najboljeg trenera, savjetnika i prijatelja. Drugačije ćeš se početi obraćati sebi a i drugačiji postati prema ljudima, jer im nećeš više davati svoje savjete već ih upućivati na njihov unutarnji glas.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha