Zainati se biti bolji čovjek!

Zainati se biti bolji čovjek i prestani svoj život zamatati različitim izlikama.

Prestani sebi govoriti ove stvari: nije još došlo vrijeme da se živi svoje snove, ne može se uspjeti, sreća je samo za izabrane, kao i mnoge druge. Prestani neprestano svojim izlikama smanjivati svoje sposobnosti, oduzimati svoje samopouzdanje, živjeti život na kapaljku. Shvati da nema vremena za čekanje nekog budućeg trenutka jer sve najbolje u životu događa se samo u sadašnjem vremenu.

Prestani svoj život zamatati izlikama već pogledaj što ti život nudi. Svaki dan je novo izdanje ljepote zapakirane samo za tebe. Nemoj čekati savršenstvo trenutka već svaki trenutak učini savršenim. Nemoj čekati vrijeme kada će život biti bez problema da počneš uživati, već svojim problemima reci da ti biraš nešto drugo. Stvarnost nikada neće biti idilična, ali to ne znači da ćeš dignuti ruku od nje čekajući nešto što ne postoji

Zainati se biti bolji čovjek, a to možeš postati samo ako se usudiš biti dovoljno svoj. Sve ono što drugi govore i čine, bilo da te podižu ili spuštaju, uzmi s rezervom. Zainati se svoju energiju iskoristiti do kraja, zainati se imati tako visoke i vrijedne ciljeve koji će pokrenuti svu tvoju snagu i natjerati te da dadeš sve od sebe. Zainati se učiti od neuspjeha, i vjerovati da će na kraju sve biti dobro i onda kada se sve stvari raspadaju oko tebe.

Kada se počneš inatiti malodušju u sebi, inatiti se brigama i frustracijama počet ćeš birati samo ono što doista zaslužuješ. Naučit ćeš kako se bira sreća, naučit ćeš da se sreća bira odlukama kojima vjeruješ u sebe i prestaješ se služiti svim izlikama da neće biti dobro i da nećeš uspijeti. Kada se zainatiš biti bolji čovjek sve oko tebe će također biti bolje, jer tvoj pogled u svijet će vidjeti ono što se već nalazi u tebi.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha