Želim mjesto gdje život započinje snovima, a ne strahovima!

Želim mjesto gdje život započinje svakoga dana, a ne mjesto gdje se svako jutro vraćam na brige i probleme proteklog dana, ne mjesto gdje su loše uspomene toliko teške da pritežu sve snove koje imam.

Želim mjesto gdje život započinje svaki put kada se probudim i gdje je jučerašnji dan samo kao jedna obrisana crta na kojoj više ništa nema osim saznanja da je jednom bila. Želim takvo mjesto gdje se ne moram vraćati u prošlost.

Želim mjesto gdje život započinje svaki put kada to odlučiš, gdje ne moraš pitati dopuštenje nekoga drugoga da živiš kako želiš živjeti, mjesto gdje možeš biti iskren i otvoren, mjesto gdje možeš biti kakav jesi. Želim mjesto gdje život započinje vjerom u sebe i svoje potencijale, a ne sumnjom u iste, mjesto gdje se prema svakom odnosi s poštovanjem i gdje čovjek nije roba koja se prodaje u različite svrhe.

Želim mjesto gdje život započinje snovima, a ne strahovima, mjesto gdje život nije samo borba za preživaljvanje već i osjećaj da možeš nešto lijepo dati od sebe, ostaviti nešto vrijedno, mjesto gdje možeš nešto promijeniti. Želim mjesto gdje život započinje prihvaćanjem svakoga onakav kakav jest i gdje ne moraš stavljati masku na lice da bi bio prihvaćen, ne moraš glumiti nešto što nisi već možeš biti autentična verzija samoga sebe.

Želim mjesto gdje život započinje svakoga dana ispočetka, gdje se ne moraš opterećivati jučerašnjim propustima i porazima i na njima graditi sadašnjicu pun nesigurnosti i nestabilnosti. Takvo mjesto postoji samo ako si spreman svakoga dana raditi na sebi, ne prilagođavati se svijetu već onome vrijednome duboko u sebi. Takvo mjesto ostvarivo je samo kada se mi promijenimo i postanemo ljudi vizije, nade i vjere u bolju budućnost.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha