ŽIVOTNE RASKRSNICE – 1.DIO

Budite hrabri. Čak i ako niste, pretvarajte se. Ionako nitko ne vidi razliku.

Nemojte dopustiti da telefon prekine važne trenutke. On postoji da vama bude na usluzi, a ne onome tko vas poziva. Kada krenete na spavanje telefon isključite!

Nemojte se ustručavati da kažete šta mislite usprkos stavu većine. Baš tu se krije zadovoljstvo. Prešućivanjem, stvarate sebi napetost i nervozu, koja dalje vodi ka bolesti.

Nemojte spaliti mostove. Bit ćete iznenađeni koliko puta ćete morati prijeći istu rijeku. I prijatelj i neprijatelj, imaju ulogu u vašem životu, samo treba shvatiti kakvu! Onoga tko vam ne prija samo manje viđajte. Mržnja stvara bolest.

Ne zaboravite, najveća emocionalna potreba osobe je da se osjeća cijenjeno. Nemojte biti glavni u malim stvarima. Pustite nekada i druge da se osjete cijenjenim, potrebnim. Budite umjereni!

Nemojte reći da nemate dovoljno vremena. Imate dnevno isti broj sati koje su imali Louis Pasteur, Michelangelo, Majka Tereza, Helen Keller, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson i Albert Einstein. Dobra organizacija je pola posla. Samo papir i olovku i napravite plan sata, dana, mjeseca, godine, života!

Jackson Braun

Prijatelj vašeg uspjeha