U životu svakog čovjeka mora biti osoba koja će ostati onda i kad svi odu!

U životu svakog čovjeka mora biti neka osoba koja će biti izvor njegove nježnosti, koja će u teškim trenucima stajati pokraj njega, biti prisutna i onda kada svi odu, i cjelivati tiho rane koje su drugi zadali.

U životu svakog čovjeka mora biti osoba koja neće zbrajati sve one loše stvari, podsjećati na njih tisuću puta, a niti ih ignorirati i praviti se da se ništa nije dogodilo, već će samo uz blagi pogled tiho i nježno reći: Možeš ti bolje.

U životu svakog čovjeka mora biti neka osoba uz koju će čovjek moći biti ono što jest, bez uljepšavanja i šminke, bez maski i ostalih dodataka. U prisutnosti te osobe skinut će maske s lica kao što skida tešku obuću nakon napornog dana i uživati u trenutku kada ga ništa ne opterećuje. U životu svakog čovjeka mora biti osoba koja će srediti njene emocije, pomoći joj poraditi na njima onda kada su posve zbrkane i kada ne zna što prema kome osjeća.

U životu svakog čovjeka mora biti jedna osoba koja će ga natjerati da učini ono što misli da ne može, osoba koja će izvući njegov potencijal na svjetlo dana i kazati mu: Vidi što možeš. U životu svakog čovjeka mora biti jedna osoba koja će mu reći da se ne mora osjećati loše zbog onih koji ga ne zaslužuju i povrijeđuju i dati mu tisuće razloga da pokaže kako se može osjećati sjajno i uživati u svom životu.

U životu svakog čovjeka mora biti jedna osoba koja će ostati onda i kada sve ljubavi dođu i prođu, jer u konačnici to i nisu bile prave ljubavi, i koja će mu reći da će doći netko tko će ga duboko i istinski voljeti, a ne samo u prolazu. Može ta osoba biti bilo tko, nazivali je anđelima ili prijateljima ona neće gledati na svoje interese, već će pomoći kada treba a onda otići ostavivši čovjeka boljim, ostaviti mu razloge za sreću i pustiti ga da u njoj živi i raste.

Mario Žuvela

Prijatelj vašeg uspjeha