Shvatio sam da su naši životi zapravo niz trenutaka – ako ih propustite, propustili ste živjeti!

Shvatio sam da su naši životi zapravo niz trenutaka – ako ih propustite, propustili ste živjeti.

Čovjek koji sebe ne poznaje u potpunosti, zapravo ne poznaje ništa.

Život je škola. Svaka osoba i svako iskustvo donose nam pouku koja nam je u tom trenutku našeg života najpotrebnija. Mi možemo shvatiti taj čin prirode ili ga zanemariti, te nastaviti ponavljati pogreške iz prošlosti sve dok bol ne postane toliko jaka da smo prisiljeni na promjenu.

Sve što nam smeta kod drugih može nas dovesti do razumjevanja samih sebe.

Srž bezuvjetne ljubavi – podržavati tuđe strasti, ljubavi, snove čak i kad se sami ne slažemo s njima.

Što je veći jaz između onog što doista jesi i onog što pokazuješ svijetu, to ćeš se u životu osjećati više nezadovoljstva.

Borba rađa stres, a stres je velika prepreka životu u stanju sklada i lakoće – stanju u kojem moraš biti da bi živio najboljim životom. Živeći u poslovnom svijetu, opažao sam kako se ljudi samo bore, muče i nastoje. Previše djelovanja i premalo življenja.

Slijediš li žudnje svojeg srca i osluškuješ želje svojeg istinskog jastva, otvorit će ti se mnoštvo mogućnosti i zakoračit ćeš u potpuno novu stvarnost. Počet ćeš doživljavat i znakovite podudarnosti – u pravom trenutku bit će ti ponuđen odgovarajući posao.

Tvoje su misli zapravo nalik magnetima – u tvoj život privlače ljude i događaje koji su u skladu s njima.

Odluke koje su oblikovale tvoj način razmišljanja, odredile su kakvim ćeš se ljudima okružiti, kakve ćeš knjige čitati i kako ćeš postupati.

Robin Sharma

Prijatelj vašeg uspjeha