Sedam znakova da ste dostigli osobnu mudrost

1. Shvaćate da je neuspjeh rezultat nečega što ste pokušavali i nije uspjelo kao što je planirano, ali ne i slika vas kao osobe. To je rezultat pokušaja da se nešto ostvari, a ne osobnog stanja.

2. Znate da vas uspjeh ne čini dobrom osobom nimalo više nego što vas neuspjeh čini lošom osobom. I jedno i drugo su samo ishodi, a ne osobno obilježje časti ili sramote.

3. Znate da su mnogi od problema u svijetu rezultat toga što ljudi na silu pokušavaju vlastitu važnost nametnuti drugim ljudima. Shvaćate da se veća vrlina krije u tome da zaslužite poštovanje umjesto da ga dobijete.

4. Pomirili ste se sa svojom prošlošću. Prestali ste da se sami kažnjavate za greške koje ste napravili jer shvaćate da ste cijenu za njih platili po principu uzroka i posljedica.

5. Znate da vaše sutra zavisi od onoga šta radite danas i u skladu s tim radite na nečemu bez očekivanja da ćete odmah profitirati. Možete raditi s jednim okom na današnjici a drugim na budućnosti jer znate da ćete u dogledno vrijeme biti nagrađeni.

6. Naučili ste biti dobar prijatelj sam sebi i prihvatiti sebe sa svim dobrim i lošim stvarima. Također namjerno nastojite postati bolja i bolja osoba.

7. Fokusirate se na svoje odgovornosti umjesto na svoje nesposobnosti. Trudite se da radite najbolje što možete i ne krivite druge za rezultate koji su samo vaša odgovornost.

Izvor: mudremisli.com

Prijatelj vašeg uspjeha