Stvari koje vam nisu potrebne za sreću – 2.dio

Bezbrižan život

Veliki izazovi čine život zanimljivijim, a iskustva ga čine značajnijim. Nemojte čekati mirno dok sve ne bude kako treba jer nikada neće biti savršeno. Uvijek ćete se susretati s izazovima, preprekama i stanjima koja su sve samo ne savršena. Svakim iskustvom ćete postajati jači, iskusniji i uspješniji i imat ćete više samopouzdanja.

Apsolutno sve što želite

Vi ste sada gdje jeste i imate što imate. Uživajte u tome. Vjerojatno nemate previše izbora. Da biste bili sretni trebate cijeniti sve što imate, uživati u ljudima, mjestima, stvarima i događajima. Težite boljemu, ali nemojte očajavati dok to ne ostvarite.

Puno novca

Držite novac blizu uma, ali daleko od srca. Nikada nemojte biti toliko zauzeti zarađivanjem da zaboravite uživate u životu. Novac je važan, daleko od toga, ali vas neće učiniti sretnima. Ako niste sretni sami sa sobom, u uvjetima u kojima ste sada, trebate promijeniti svoj stav i ništa drugo. Pravo mjerilo bogatstva je koliko biste vrijedili da ostanete bez novca.

Neprestana sreća

Ne možete biti sretni ako ponekad niste tužni. Život neće uvijek biti sretan i savršen, niti biste to trebali očekivati. Vaše raspoloženje će se mijenjati. Svatko može biti sretan kada je sve u redu. Potrebno je biti iznimno duhovno jak da biste bili sretni u trenucima u kojima većina ljudi plače.

 Izvor: www.centar-zdravlja.net

Prijatelj vašeg uspjeha