Vrijeme je da počneš očekivati najbolje

Da bi oslobodio potencijale svog uma, tijela i duše, moraš prvo obogatiti svoju maštu. Vidiš, stvari se uvijek oblikuju dva puta: prvo u radionici uma a zatim, i samo tada, u stvarnosti.

Sve što stvoriš u svom vanjskom svijetu ima svoj začetak u tvom duhovnom svijetu na veoma slikovitom ekranu uma. Kada naučiš kontrolirati svoje misli i bujnu maštu, sve što na ovom svijetu poželiš u potpunosti, neiskorišteni potenijali će probuditi u tebi. Počet ćeš oslobađati pravu snagu svog uma da bi stvorio onu vrstu čarobnog života, koju vjerujem da zaslužuješ.

Počevši od danas, zaboravi na prošlost. Osmjeli se i počni misliti o sebi kao o nečem višem nego što je skup tvojih trenutnih okolnosti. Očekuj najbolje. Bit ćeš zadivljen rezultatima. Osmjeli se da skineš prašinu sa svojih snova. Počni ponovo poštovati život i slaviti sva njegova čuda. Probudi moć svog uma da bi utjecao na to da se stvari počnu događati. Jednom kad uspiješ u tome, svijet će se udružiti sa tobom da bi činio čuda u tvom životu.

Robin Sharma

Prijatelj vašeg uspjeha