Još samo pet minuta

Jednog dana u parku žena je sjela do čovjeka koji je sjedio na klupi u blizini igrališta. “Ono je moj sin tamo!” rekla je, pokazujući prstom na malenog dječaka u crvenoj majci koji se spuštao niz tobogan.

“Jako zgodan dječačić!” rekao je čovjek. “Ono je moj sin na vrtuljku u plavoj majici.” Tada je pogledao na sat i pozvao je svog sina. “Što kažeš na to da idemo?”

Dječak je odgovorio: “Još samo pet minuta tata, može, molim te? Samo pet minuta.” Čovjek je kimnuo glavom, a dječak se sretan nastavio dalje vrtjeti na vrtuljku.

Minute su prošle i tata je opet pozvao svojeg sina. “Vrijeme je da idemo.” Dječak je ponovno pitao. “Tata, jel može još samo pet minuta?” Čovjek se nasmijao i rekao OK. “O, vi ste izgleda jako strpljiv otac?” rekla je žena. Čovjek se nasmijao i potom rekao: “Moj stariji sin prošle je godine stradao kada je automobil naletio na njega dok je vozio bicikl ovdje u blizini. Nismo nikada provodili puno vremena zajedno i sada bi dao sve da imam još pet minuta s njim. Obećao sam sam sebi da istu pogrešku neću ponoviti s mlađim sinom. On sada misli da je dobio još pet minuta da se ljulja, a zapravo je istina da sam ja dobio još pet minuta da ga gledam kako se igra.”

Prijatelj vašeg uspjeha

Related posts

Reci prije
PRIČE

Reci prije

23. rujna 2016.

Zarada
PRIČE

Zarada

11. rujna 2013.

Morske zvijezde
PRIČE

Morske zvijezde

24. svibnja 2015.